söndag 25 oktober 2009

Nya upptäckter i London

Det mest oväntade kan upplevas som nytt av barnen. Vi fnissade glatt åt dom i går kväll när den ena efter den andra undrade hur de skulle ligga i sängen. När tredje barnet undrade hade jag och Mannen väldigt kul åt det. "Problemet" var att sängen inte var bäddad med påslakan utan med lakan och filt och överkast. Emellan vilket lager ska man då krypa ner? Vi konstaterade att våra barn har knappt sett ett överlakan och fattade inte hur det funkade. Hur svårt kan det vara?

Idag har vi i alla fall gått, gått och gått. Bra jobbat av barnen. Vi började med att traska genom Hide Park i morgonsolen. Härligt och avslappnande. Vi hittade tre geocacher på promenaden. Sedan var vi på Sience Museum och Harrods. Därefter gick vi in mot Picadilly Circus och Carnaby street. Sedan vidare utmed Oxford Street och hem till hotellet igen. Det blev en rejäl runda, men vi har ju tittat på saker under tiden.

Några av dagens höjdpunkter har varit ekorrarna i Hyde Park, grön häst vid övergångstället (typ grön gubbe), penna på Harrods för 3500 pund (nej, köpte inte) och Chai Latte på Starbucks.

2 kommentarer:

Maud/En bok om dagen sa...

Köpte ni verkligen inte pennan..? Någon liten souvenir måste man väl ändå unna sig! ;-)

Camilla sa...

Det som skrivs med den pennan måste ju leda till Nobelpris för att det ska gå ihop sig. Och något annat kan man väl inte vänta sig av en så fin penna. Författarskap - en materialsport :-)