tisdag 14 juli 2009

Hjo och Skara

Vi har varit iväg en sväng runt Vättern i söndags och måndags. Det var en hel del regn då också, men en ganska lyckad resa i alla fall.
Vi började med en halvdag på hantverksmässan i Hjo. Trevligt att flanera runt i stadsparken mellan stånd med alla sorters hantverk. Vi köpte några småsaker. Efter Hjo fortsatte vi till Skara sommarland. På grund av vädret så var det inga köer så vi kunde åka en hel del. Dagen efter började vi med förmiddagsfika hos bekanta i Skara. Efter ett par timmar på deras veranda så fortsatte vi på Skara Sommarland igen. Vi åkte några attraktioner till. Sedan lekte vi i vattenlandet. Trots regnet så var det i alla fall varmare den här dagen. Vattenlandet var riktigt kul. Det var många roliga vattenrutschbanor. Jag har aldrig varit i Sommarland förut men det var en trevlig blandning av attraktioner och en show. Att det var ganska dåligt väder var bra för att köerna blev minimala, men vattenlandet hade gjort sig bättre en solig dag.
Dagen avslutades med en riktigt rejäl regnskur så när vi kom till bilen var vi dyblöta. På bilden syns mina tre genomblöta barn. Härliga ungar! Vi var en väldigt bra blanding för att åka attraktionerna i olika kombinationer. Cissi är den som gillar åkgrejer bäst, vi andra är lite mer försiktiga. Oftast är det någon som hänger med henne i alla fall. Martin hänger med när det går runt, runt och vi andra brukar hänga med när det går upp och ner.

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer: