torsdag 16 juni 2016

Tonårskollo hemma hos oss

Sommarlov och lediga dagar, i alla fall för barnen. Vi vuxna jobbar på ett tag till och det känns helt ok än så länge för vi hinner njuta av sommarvärmen också. Igår provade jag och en kollega att ha ett gående möte. Det blev 20-30 minuters promenad runt området samtidigt som vi pratade jobb. Helt perfekt ju! Skönt att röra på sig och få frisk luft i stället för att sitta i ett konferensrum.

Här hemma har vi tonårskollo! Martin har bjudit hem åtta kompisar. De kom i går eftermiddag och stannar till i morgon eftermiddag. Det är klart att det stökar till en del med hela vardagsrummet och matrummet fullt med tonåringar, men det är ändå väldigt lugnt. De sysselsätter sig med allt möjligt från att bara hänga i soffan till att spela spel, lägga pussel och spela datorspel. Det känns bra att kunna erbjuda dem ett ställe att vara på och verkligen bara vara.

Som tur är så sover vi en våning upp. Jag sov gott i natt trots att nedervåningen var full med tonåringar som inte gick och lade sig så tidigt som jag.

Inga kommentarer: