tisdag 10 januari 2012

Jobbdebut på Saab

Men varför blir det inga blogginlägg skrivna?? Ja, det kan man undra. Jag har väl annat för mig.
I kväll gjorde jag debut på nya jobbet. Ja alltså, jag jobbade inte. Det måste man väl inte? Jag var med på ett par timmars teambuilding som följdes av bowling och mat. Trevligt sätt att lära känna några av de blivande arbetskamraterna.

I början på mars kommer jag att börja jobba. Ingen brådska för min skull... Jo, det ska faktiskt bli jättekul och jättespännande. Jag kommer att börja jobba på Saab Aeronautics. Det blir något HELT annorlunda mot vad jag gjort nu, vilket känns spännande och fantastiskt. Nu ska jag vara hemma ett tag till och njuta av att vara ledig. Det kändes faktiskt helt ok förut också, men nu känns det ännu bättre när jag inte måste söka jobb och slipper ovissheten.

5 kommentarer:

Mamma Vilja sa...

Grattis vad kul!!

Cicki sa...

Grattis! Tur du bor i "rätt" SAAB-stad.....:-)

Trillingnöten sa...

Superkul!! Vad underbart härligt!! Och att ha nåt att se fram emot dessutom. Mars är ju inte alldeles för långt ifrån, men samtidigt en liten stund! Grattis!

Camilla sa...

Tack, tack! Ja det är tur att jag bor i rätt Saab-stad. Här vill de anställa en massa folk.
Nu har jag börjat lära känna några av kollegorna. Det känns som ett kanonbra sätt att börja på så nu ser jag fram emot mars, men ska njuta och röja hemma innan dess.

Maud/En bok om dagen sa...

Grattis! Vad kul att du fått jobb! Och så skönt att redan få börja lära känna de nya kollegorna!