torsdag 25 februari 2010

Skidåkning i Sälen

Till slut kom vi iväg i söndags morse i stället för i lördags. Vägarna var då fina och det gick bra att köra upp. Väl uppe var det bitande kallt så det blev inte många åk på söndagen. Jag tog en kort tur i längdspåret för där var det lättare att hålla värmen.

Kylan fortsatte sedan på måndagen ihop med blåst. Alla skidglasögon, rånarluvor, halsdukar och halskragar gick åt för att lyckas skydda ansiktena någorlunda. Resten av kroppen var inga problem för den hann inte börja frysa inan näsan behövde värmas.
Under tisdagen och onsdagen fick vi i alla fall se solen även om det fortfarande var ganska kallt. Det var två bra skiddagar då vi kunde träffa olika kompisar i backarna.
Här är en bild på de tre påpälsade barnen. Ni ser väl att alla tre ler på bilden?
Dessutom har dagarna ägnats åt att laga bilen för på måndagen upptäckte vi punktering på ena hjulet. Tur att vi upptäckte det redan i måndags så att vi hann få det lagat till vi skulle hem idag. Den provisoriska lagningen höll i alla fall ända hem. På hemvägen tog vi några timmars stopp i äventyrsbadet i Gustavsvik. Det blev en bra avslutning.

Inga kommentarer: