söndag 8 juni 2008

Skön långhelg

Nu har det varit en härlig sommarhelg. Fredagen ägnade vi åt att röja både inne och ute. Det behövdes verkligen. På kvällen njöt vi i trädgården tillsammans med kompisar.

På lördagen åkte vi på utflykt runt sjön Roxen. Vi började med att leta geocacher runt Norsholm. Vi letade efter fem, men hittade tyvärr bara tre. Planen var att hitta ett trevligt ställe att äta lunch på, men det slutade med att alla var hungriga så vi åt vår lunch på en halvtråkig parkering. Det var god mat vi hade med oss, men de miljoner flugorna störde vår matro. De två sista geocacherna låg i och för sig på fina picknickställen, men dit hade vi inte orkat gå om vi inte ätit lunchen innan. Avslutningsvis kopplade vi av en stund med glass och bad innan vi åkte hem.

Idag har vi slappat hemma hela dagen, förutom Martin som varit på bowlingkalas och Cissi som ska gå på bio just nu. Jag hade planerat att baka en rabarberpaj och som tur var fick vi sällskap och hjälp med att äta upp den. Det blev en trevlig och skön stund i skuggan under körsbärsträdet.

Vi har njutit mycket i trädgården under helgen. Sen eftermiddag och de sköna kvällarna är bäst. Att ligga under ett träd och läsa en god bok är skönt en stund. Om man vill vara mer aktiv kan man öva på linan som vi har tvärs över trädgården just nu. Dessutom har jongleringsbollar, jongleringsringar, käglor, rola bola (med ett rör, det räcker), diabolo och poi (med svans i stället för eld) varit framme. Titta på filmen nedanför när Martin poiar. Det är Cissi som kan det bäst, men Martin var hemma så han fick förevisa.
Snart kan vi ta inträde till familjens cirkusföreställning :-)


Andra bloggar om: , , , , ,

Inga kommentarer: