söndag 15 juni 2008

Kolloförberedelser

Det var några år sedan jag slutade namna barnens kläder, utom i undantagsfall. Svarta överdragsbyxor som varannan unge har, dom namnar jag och enstaka andra kläder.

Idag var det dags att leta fram dom gamla namnlapparna. Tur att jag sparar på allt! Cissi ska åka på kollo och då ska alla kläder vara namnade. Det blev till att sätta sig vid symaskinen ett tag och sy i namnlappar. I en del plagg skrev Cissi med en märkpenna i stället.

Idag har det också varit informationsmöte/studiebesök där kollot ska vara. Det verkar härligt att få bo precis vid vattnet ihop med en massa kompisar och att få ägna hela dagarna åt att bada, leka, paddla, fiska, snickra och att bara vara. En pysselhörna finns det också. Där kommer man nog att kunna hitta Cissi ganska ofta.
Cissi kommer att ha två underbara veckor, men hur ska jag stå ut i nästan två veckor? Ingen Cissi hemma som hittar på saker hela tiden. Ingen Cissi som lämnar sina saker och halvgjorda projekt överallt. Ingen Cissi som tar hem nattgäster eller försvinner till kompisar utan att ha med mobilen som hon sa. Det kommer att bli jättebra att få längta efter varandra. Vi får se vad vi andra fyra hittar på. Vi ska minsann ha roligt vi också!

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: