lördag 20 april 2013

Kaos, byggdamm och prylar

Nu var det flera dagar sedan jag bloggade något. Det har varit många kvällar då jag inte ens startat datorn eftersom vi haft annat för oss och jag dessutom varit trött. Facebook och mail har jag haft koll på via telefonen, men något bloggande har det inte blivit.

Nu har vi i alla fall ett fungerande kök. Det är inte färdigt eftersom vi, vilket vi möjligen ångrar nu, sagt att vi själva målar eller tapetserar väggarna. Snickarna är färdiga med monteringen av skåp, diskbänk, spis och så vidare. Vi har börjat att spackla lite, men har ännu inte enats om vad vi ska ha på väggarna.
Förutom det rena jobbet med väggarna i köket så har vi en hel massa röjande att göra. Köksskåpen behöver torkas ut och fyllas på. Det står kökssaker i vardagsrummet, i badkaret och i källaren. Vi bytte ju dessutom två fönster som inte sitter i köket. Det innebär att vi har behövt lyfta undan möbler, gardiner och en del annat i de två rummen också. Nya golvvärmen kopplades in på något sätt i källaren, vilket innebär att ett skåp och lite annat har flyttats i källaren. Det ligger byggdamm överallt. Resväskorna från Japanresan är inte undanställda ordentligt, vilket innebär att man knappt kommer in i klädkammaren. Kort sagt är det kaos i hela huset!

Just nu är jag innerligt trött på kaoset och orkar inte ens riktigt ta tag i att röja upp. Var ska jag börja liksom?
Köket verkar i alla fall bli bra. Diskmaskin, spis och ugn fungerar utmärkt.

2 kommentarer:

Cicki sa...

Tänk så skönt när allt är på plats och färdigt senare.....:-)

Maud/En bok om dagen sa...

Det ser väldigt snyggt ut!