söndag 30 april 2017

Cissi hemma

Nu är Cissi hemma igen efter att ha varit på andra sidan jordklotet sedan början av oktober. Med dagens möjligheter till kontakt så har det inte känts alls så jobbigt som jag befarade. Dessutom var vi ju där vid jul så det blir inte jättelänge vi varit ifrån varandra ändå.

På slutet har hon nog ändå längtat hem. De (hon och pojkvännen som varit där några veckor nu på slutet) landade i Sverige på fredag morgon. På lördagen skulle vi fira hemkomst och Cissis födelsedag så jag räknade inte med att träffa dom innan dess. Tydligen kunde Cissi inte hålla sig så på fredag eftermiddag kom SMS med fråga om de kunde komma en sväng på kvällen. Det gick förstås bra.

När Cissi kom in genom ytterdörren så dundrar Martin nedför trappen från ovanvåningen och slänger sig om halsen på henne. "Har det varit tomt", undrar Cissi. "Ja", svarar lillebror med gråten i halsen. De kramades länge. Fantastiskt med den syskonkärleken!

I går firade vi mer ordentligt både hemkomst och hennes födelsedag (som egentligen är idag). Så nu är vi tillbaka i "vardagen" när vi ses någon gång i veckan eller så. Vi får väl se hur tomt Martin tycker att det blir här hemma när även storebror flyttar om en månad, om än inte så långt bort.

Inga kommentarer: