lördag 4 februari 2017

Tanka dagsljus

Helg och dags att tanka dagsljus. Så här års blir det inte mycket dagsljus under veckorna så jag försöker tanka så mycket dagsljus som möjligt under helgerna. Idag blev det bara en liten tur till Ljungsbro med några kortare promenader för att logga några geocacher. Inte mycket att visa bilder på så jag tänkte visa lite från de två senaste helgernas utflykter.
För två veckor sedan var vi på sjön Tåkern och åkte skridskor ihop med vänner. Isen var bitvis knölig och inte jättebra, men vädret var desto bättre. Sol och vindstilla och runt noll grader, riktigt skönt.
Förra helgen blev det promenad på lördagen. Vi gick runt den lilla sjön Storsjön söder om Linköping.
 Omväxlande och fin natur och åter härligt väder.
På söndagen var det inte riktigt lika soligt väder, men det blev en utflykt i alla fall. Då fick vi till och med 15-åriga sonen. Kul att han vill följa med ibland. Denna gången var det skridskoåkning och trädklättring som lockade ut honom. Det var en geocache högt uppe i ett träd som han klättrade upp och loggade. Vi var vid småsjöar norr om Ljungsbro. Sjön vi åkte på var bara 1,5 km lång så det blev några varv. Martin hittade ön på bilden och tyckte att det var ett bra stället för fikapausen.

Det känns som att vi har utnyttjat helgerna bra till återhämtning.

Inga kommentarer: