tisdag 31 maj 2011

Cissi har flyttat

I förra veckan flyttade Cissi. Hon flyttade bara två våningar ner, från övervåningen där vi andra sover till källaren. Trots att hon inte flyttat långt känns det tomt och ovant. Hon försvinner ner i källaren till sitt nya rum och sen ser vi inte henne så mycket. Jag antar att det är bra (för mig) att öva inför den riktiga flytten om fyra år eller så, men det är lite tomt.

Det är jobbigt att flytta, även om det inte är så långt. Efter att ha burit ner hennes säng och garderob för trapporna hade jag träningsvärk i armarna i ett par dagar. Har jag verkligen så dåliga muskler i armarna?

Cissi är så nöjd med sitt nya rum. Bäst är nog att det är svalt. Dessutom går det fortare för henne att göra sig i ordning på morgonen för hon har en egen toalett och behöver inte vänta på någon annan.

Nu återstår att städa ur det gamla rummet ordentligt. Sedan kan trumset och tv-spel flytta in där. Då får vi tillbaka vardagsrummet och kan använda soffan igen. Nu är den alltid ockuperad av något barn som spelar tv-spel och gärna grejar med datorn samtidigt. Det är alltid minst en sak som låter.

1 kommentar:

Cicki sa...

Det verkar blivit en win-win-effekt för alla. Att träna lite inför ungdomarnas kommande flytt är nog inte fel....:-)