lördag 5 februari 2011

Scouting för stora scouter

När jag hör ordet scouting så tänker jag direkt på naturen, att vara ute i naturen på ett enkelt sätt. Så är det nog ofta också, men i tonåren så innebär scouting en del annat också.

Henrik har varit på "scouthajk" från fredag kväll till lördag morgon. De hade varit ute två små vändor, men verkar ha ägnat resten av natten åt att titta på Monthy Python-filmer. Sovsäcken har inte ens varit uppackad och enligt vad han själv säger så har de inte sovit någonting. För att inte ha sovit något så såg han fortfarande förvånandsvärt pigg ut fortfarande nu i kväll.

Filmmaraton kallar jag nog inte scouting, men det är roligt att de ses och har roligt ihop. Det var scouter från olika scoutkårer så det är ju ett jättebra sätt att få nya scoutkompisar, som man förhoppningsvis kan göra scoutsaker med en annan gång. Många av dom ska åka på världsscoutlägret i sommar. Där kommer det att bli 30 000 scouter från 150 länder och då kan det ju vara kul att känna några redan innan.

2 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Vilket coolt läger! 30 000 som kommer dit. Fantastiskt kul gör alla scouter. Jag slår vad om att de verkligen ser fram emot sommaren :)

AntonYmer sa...

Senaste prognosen säger 38000. Det är fler invånare än Kristianstad har.

Det kommer att bli sjukt häftigt.