söndag 13 januari 2019

Julklappshelg

Vi försöker minska på julklappsköpen och ge bort en hel del hemgjort, men det blir också en del upplevelser. Den här helgen har vi använt två av årets julklappar.
Mannen och jag gav barnen ett besök på Escape House och med middag efteråt för alla som tog sig ut. I fredags sågs vi på Escape House. Efter toalettbesök och instruktioner så blev vi inlåsta i en cell. Vi hade 60 minuter på oss att lösa ledtrådar, hitta nycklar och klura ut hur vi skulle ta oss ut. Vi var ute efter 38 minuter, vilket visade sig vara veckans bästa tid. Kul!
Efter det gick vi till en tapasrestaurang och åt. Det blev en mycket trevlig kväll så jag tror att det var en uppskattad julklapp.
Idag var det dags för nästa julklapp. Hela gänget åkte till farmor och farfar för att äta mat, tampas i fia-turnering och dricka kaffe. Årets segrare blev Martin, men alla fick pris. Även idag var det mycket trevligt.

Ingen av oss behöver en massa saker så upplevelser är utmärkta presenter, men man får se upp lite så att inte upplevelserna fyller hela kalendern efter en högtid.

Inga kommentarer: