söndag 10 maj 2015

Geocaching hela helgen

Den här helgen blev det mycket geocaching. I går var det stor cachedag i Motala. Först träffades vi vid Varamon för att städa upp en del skräp. Det är en speciell typ av geocachingträffar som går ut på att städa upp på en plats. Vi geocachare vistas ju mycket ute i naturen och uppskattar en ren och fin natur.
Efter detta så hade det utlovats en massa nya cacher, varav många gjorda av en kille som är känd för sina kluriga och välgjorda cacher. Vi var ett gäng på 10-12 stycken som gjorde sällskap på en promenad i skogen till 20 av de nya cacherna. Det var mycket riktigt många väldigt fina och väldigt välgjorda cacher så vi hade mycket trevligt.
När vi gått färdigt kurrade det i allas magar. Vi satte oss i solen och var och en plockade fram sin medhavda mat. Där satt vi en länge och åt och pratade och njöt av solvärmen.
Efter detta skiljdes vi åt. Jag och Mannen loggade några cacher till innan det var dags att åka hem till mina föräldrar för att äta. Det smakade mycket bra med mat efter en hel dag ute.

Idag tog vi rejäl sovmorgon. Sedan ägnade jag förmiddagen åt en del scoutarbete inför vårt kommande läger. Efter lunch hade vi ett kort ärende i en liten håla utanför Linköping, Grebo. Vi passade då på att logga några cacher på vägen dit och de som fanns i Grebo. Det slutade med tio loggade cacher.

Nu får det bli annat än cacher några dagar.

Inga kommentarer: