onsdag 7 januari 2009

Städningen avklarad

Det blev inte så jättemånga punkter idag. Vi har nog lyckats hålla undan ganska bra under helgdagarna. Det har blivit så eftersom vi har haft besök titt som tätt. Vi har ju städat lite grann varje gång, eller i alla fall plockat undan. Hur som helst så var vi färdiga på mindre än en timme idag och det gör ju inget.

Det blev Cissi och Martin som sorterade tvätten idag. Det är svårt att se vems svarta strumpor som är vems. Det är inte så stor skillnad på ett par strumpor i storlek 38 och ett par i storlek 42. Martins strumpor är mindre och oftare med roliga figurer på så dom går fortfarande att sortera ut. Dessutom har jag löst det bra med Henriks strumpor. Han har bara svarta strumpor från H&M som det står veckodagarna på. På så sätt kan vi sortera ut hans strumpor också.

Hur som helst så löste Cissi strumpproblemet på ett bra sätt. Hon lade alla ihopparade strumpor i en korg och skrev en lapp om strumpgalleri. Var och en fick sedan hämta sina strumpor och lägga in i sin garderob samtidigt som man la in sina övriga kläder.

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: