söndag 4 januari 2009

Henrik 15 år

I går fyllde Henrik 15 år. För 15 år sedan vägde han 2700 gram och var 47 cm lång. Bara han väl kommi ut så växte han snabbt till sig. Nu vet jag inte vad han väger, men han är ordentligt mycket längre än mig så han närmar sig nog 180 cm. 15-årsdagen har vi nu firat i två dagar.

Först frukost på sängen och paket på morgonen igår. Sedan fortsatte det med lunchgäster. Sedan kom det kompisar på födelsedagsfika. För att dom skulle få vara i fred från småsyskonen så var vi övriga i familjen hos kompisar under eftermiddagen. Henrik fick alltså föräldra-och-syskon-fritt födelsedagsfika med kompisarna. Huset stod kvar när vi kom hem och som vi gissat så hade tv-spelet gått varmt.

Eftersom det är så fint vinterväder så flyttade vi dagens födelsedagsgäster från fikadags till matdags kl 17 i stället, med hallontårta till efterrätt. På så sätt fick vi hela dagen på oss att åka skridskor ihop med kompisar. Det var lite kallt, men klarblå himmel och härlig skridskoåkning på sjön Järnlunden. Kul att se så mycket folk ute på isen.

Nu har vi alltså precis vinkat av dom sista gästerna och därmed firat färdigt för den här gången.

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: