måndag 25 augusti 2008

Personlighetstest

Jag hittade länken till ett personlighetstest på Malins blogg. Jag tror inte så mycket på sånna här tester men resultatet stämmer ganska bra faktiskt.

Testa du också.

Så här är personer som jag:
Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.

Och jag passar till dom här yrkena:
Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.

En del av yrkena kan jag inte tänka mig, men detektivarbete tycker jag är kul och det är ju det jag håller på med när jag felsöker på jobbet. Dessutom är jag en blandning av programmerare, systemvetare och dataspecialist. Matematiklärare har jag ju haft funderingar på. Så det stämmer ju ganska bra ändå.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppsan... Du anar inte hur lika vi är! /Gunnar