onsdag 13 augusti 2008

Jobb och festival

Idag har vi jobbat allihopa. Martin frisknade till i går efter att ha sovit på förmiddagen och sedan åt han frukost tätt följt av lunch. Fram på eftermiddagen sa han "Mamma, den här dagen blir nog som en vanlig dag på slutet". Han mådde alltså som vanligt igen. Skönt!

Så idag har Martin varit på fritids. Han har inte förstått riktigt att skolan inte börjar förrän på måndag. I måndags sa han nöjt att han gick i första klass nu. Ja, nu är du inte minst längre. Fröken hade varit förbi på fritids och sagt hej också, så han var så nöjd. Idag när jag hämtade sa han förvånat att det inte hade varit någon mattelektion idag heller. Nej, skolan har ju inte börjat än.

De två stora barnen har också jobbat idag. De har byggt staket runt festivalsområdet för Nykvarnsfestivalen. De var nöjda för de hade fått funktionärströjor och tjänat 200:- var. På söndag ska dom riva staketet igen och då tjänar de 50:- per timme igen.

Tyvärr (eller nåt) så fick de entrebiljetter till festivalen också. Henrik vill inte gå, men Cissi vill. Än så länge har jag sagt att hon inte får gå. Jag tycker att en 12-åring är för liten för att gå själv på festival bland alla tonåringar, trots att det är sprit och drågfritt. Så dum är jag!

Inga kommentarer: