tisdag 28 april 2009

Stekt strömming

När jag var liten åt jag mycket strömming. Mamma och pappa trodde att dom skulle få över, men tji fick dom.
När jag blev lite äldre var det många år där jag inte var så förtjust i strömming. Egentligen var det nog den konstiga såsen som serverades till som jag inte gillade.
Nu när jag lagar själv så blir det potatismos till. Potatismoset är bra för att dölja dom små benen.

När jag handlade härom dagen blev jag så sugen på strömming. Det är bara jag i familjen som äter strömmingen, men jag äter desto mer. Eftersom det blir så sällan så äter jag för att liksom dämma upp behovet. Mmm, stekt strömming och potatismos! Dessutom fick jag en matlåda.

Jag kan tillägga att övriga familjen åt torskpanetter.

Andra bloggar om: ,

4 kommentarer:

Hans Persson sa...

Mat ska vara rensad!

Maud/En bok om dagen sa...

Det är ju de där små benen som är helt outhärdliga... Jag klarar inte av dem!

Camilla sa...

Men gårdagens strömming var så fint rensad (av någon annan än mig) så benen märktes inte.

Hans Persson sa...

Nja. Fisk ska vara antingen fyrkantig eller rå, annars får det vara.