fredag 6 januari 2012

En massa släkt och vänner

Det är full rulle nu med en massa trevligheter.

I går var vi på 50-årsuppvaktning. Tänk att mina kusiner börjar bli så gamla. Det var en bit att åka, men vi kände oss mycket nöjda när vi kom hem mitt i natten. Det var väldigt trevligt att träffas, för det händer inte så ofta. Man konstaterar också lätt att alla barn blivit äldre, tur att vi vuxna inte blir lika mycket äldre...

Idag har vi varit ute på två olika geocachingäventyr. På dagen träffade vi vänner som vi inte träffat på många, många år. De var nyfikna på geocaching och vi visar ju gärna. Det var en härlig dag med några minusgrader, vindstilla och sol. Efter att ha hittat några geocacher gjorde vi upp en brasa och grillade. Det var populärt att vara ute och grilla idag. Grillplatsen var välbesökt av flera sällskap, men det fanns plats för alla vid elden. Det var bara vi som hade grilltång med så Martin hjälpte alla att vända på korvar och hamburgare.

Efter att ha varit hemma och slappat några timmar var det dags igen. Då kom andra vänner och lämnade sonen hemma hos Martin och så gav vi vuxna oss iväg för att leta efter en cache där det krävdes mörker. Vi var rustade med var sin ficklampa och följde de utsatta reflexerna. Vi noterade noggrant alla ledtrådar. Till slut när reflexspåret var slut och vi funderat en lååång stund så insåg vi att vi inte hade mycket nytta av alla ledtrådar vi noterat. Slutgömman kunde hittas och vi fick åka hem och värma oss med te.

Nu är det dags att sova och ladda om för mer släkt och vänner i morgon.

Inga kommentarer: