onsdag 24 augusti 2016

Mycket sommar kvar

Än är det mycket sommar kvar, alltså radioavsnitt från P1. Den som spar han har. Jag har 32 sommarprat kvar. Eftersom jag drygar ut det med en del andra podcast och radioprogram så kommer sommaren att räcka ett bra tag till.

Normalt lyssnar jag på podcast ungefär en timme om dagen, 30 minuter på cykel till jobbet och lika mycket hem. Dessutom blir det uppemot en timme då och då när jag tränar, om det inte är gruppträning.

Många podcast som jag lyssnar på gör sommaruppehåll, men nu börjar de komma igång igen. Till exempel så har träningspodden kommit igång. Den gillar jag att lyssna på när jag springer. Idag hade jag sett fram emot avsnitt två efter sommaren under min löprunda. När jag sprungit någon kilometer så stötte jag på en kompis och fick i stället pratsällskap. Det är ju väldigt trevligt det också.
Då måste jag väl ut och springa snart igen så att jag får höra vad tjejerna i träningspodden har att säga.

1 kommentar:

Trillingnöten sa...

Jag har nog slagit rekord i sommarpratarlyssning i år! För min del. Fast vissa började jag lyssna på, bestämde att de verkade lite trist, så jag slutade lyssna. Men många var väldigt bra också!