onsdag 19 april 2017

En nästan vanlig eftermiddag efter jobbet

Sitter och kopplar av med en mugg te innan läggdags. Jag har hunnit med en hel del i dag, förutom att jobba åtta timmar.

Efter jobbet var jag i dotterns och hennes pojkväns lägenhet för att flytta undan posten eftersom pojkvännen åkt till andra sidan jorden för att möta upp dottern i Tokyo och sedan semestra några veckor innan de kommer hem.
Där efter loggade jag en geocache. Det blev en kort men väldigt skön skogspromenad. Precis när jag loggade geocachen så kom det SMS om att cykeln var färdig på verkstan. Lika bra att hämta den idag när jag ändå hade bilen. Så en tur till cykelmojen för att hämta upp den vårfixade cykeln.

På väg hem kände jag att jag inte fått nog av det ganska kalla men ändå sköna vårvädret. Efter att ha pratat lite med stora sonen om dagen så bytte jag om till träningskläder och sprang en liten runda. Skönt att få komma ut och rensa kroppen och hjärnan en stund.

Väl hemma igen blev det dusch och matlagning. Samtidigt som jag fixade maten så planerade jag kommande scoutmöte ihop med yngsta sonen. Planerandet fortsatte lite efter att vi ätit också. Nu känns det som att vi har en bra plan. Det är egentligen sonen som är ledare men han behöver lite stöttning när det är hans tur i ledargruppen att planera mötet.

Sedan plockade jag undan maten och fixade i ordning matlådor av resterna medan stora sonen och Mannen bytte till sommardäck. Jag hann också med att boka lunchdate med en kollega som jag inte jobbar i samma projekt som längre. Ska bli kul att ses och luncha i morgon. Dessutom var hon snabb att erbjuda sig att bjuda på lunchlåda så vi får väl se vad jag får att äta i morgon.

Efter att allt detta har hänt sedan jag gick från jobbet klockan 17, så blev det dags för avkoppling med en kopp te och ett avsnitt av Biggest Loser. Hoppas att din eftermiddag också varit bra!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Är det sån't där som kallas livspussel?/Gunnar

Camilla sa...

Det kallas "livet" har jag hört :) Mitt enda liv, som Gardell säger: https://www.youtube.com/watch?v=JXYdHGnpMK8

Trillingnöten sa...

Ojoj!! Vilken eftermiddag!! Skönt att få saker gjorda så där!