måndag 17 april 2017

Påskhelg

En vecka var det fästingvaccinering, veckan därpå skulle bilen till verkstan, veckan där efter var det dags för frissan, sedan är det mammografi en vecka, optikern veckan efter det och så dags för vaccinering igen. Ni hör ju att det är fullt upp i schemat!

Nu har det i alla fall varit en lugn påskhelg, med mycket tid för vila. Efter några timmar på stan i torsdags då sonens garderob utökades med byxor och skor så började påskhelgen med trevlig och god påskbuffé med lilla släkten. Sedan har resten av dagarna tillbringats hemma med några utflykter.

Vi gjorde en utflykt till Norrköping och provade på Escape house. Laget blir inlåst i ett rum, eller i vårt fall i två fängelseceller, och så har man 60 minuter på sig att ta sig ut. Det gäller inte att banka in dörren utan man tar sig ut genom att klura ut koder, kortsluta proppskåpet, få tag i nyckeln, hitta ledtrådar med uv-lampa och så vidare. Kul grej!
Dagen efter gav vi oss ut på helt annat klurande. Vi tog bilen och åkte runt södra Östergötland för att logga en massa geocacher. Målet var några riktigt gamla geocacher som har legat där sedan 2002 eller något år senare. På vägen passerade vi även några andra cacher och en del vackra platser.
Förutom dessa utflykter har jag stickat, sytt, tränat, bakat bröd och en del annat. Vi råkade också köpa ett nytt pussel på stan i torsdags så det har vi lagt under helgen.
Skönt med långhelg, jag kan ta en till sån...

Inga kommentarer: