lördag 25 juni 2016

Midsommarhelg med sommarvärme

Vilken midsommarhelg det blev? Alla prognoser innan pekade på regn, men vi har haft strålande sol i två dagar. Här kommer några bilder från vår midsommarafton och midsommardag.
Efter sillunch tillsammans med nära och kära så for vi till stugan för att möte upp vännerna som kom dit. Där hade vi en bra midsommaraftons med god mat, bad och skön kväll på altanen.
Lördag morgon gav vi oss ut på sjön. Vädret verkade lite tveksamt så vi tog med regnjackorna. Det var ju bra för det gjorde att vi hade strålande sol hela dagen.
På några ställen gick vi i land för att leta efter geocacher. Just den här lyckades vi aldrig hitta trots att vi letade i varje skreva och varje träd.
Det blev en mycket skön dag på sjön, och i sjön för vi badade också. Det var 22-23 grader i vattnet. Sjön suger och solen tar så det smakade riktigt bra med grillat kött och ugnsrostad färskpotatis framåt kvällen. Jag hoppas att de solbrända axlarna inte är allt för brända.
Under helgen har vi också hunnit spela vårt nya spel Kerala. Det handlar om elefantfestivalen i Kerala. Ett roligt och snabbspelat spel som är lätt att komma igång med. Helt i min smak!

Inga kommentarer: