måndag 13 april 2015

Röjhelg

Vid helgens början så kändes det som att jag gick slalom i hallen, använde halva trappan och sedan slalom mellan högarna på ovanvåningen. Det var halvuppackad Krakow-packning, rester från Martins rumsstädning, gamla rester från att Henrik röjde i sitt rum, rena kläder att sortera in och skifte mellan vinter och vårkläder.

Delar av helgen ägnades åt att röja undan en hel del av röran. Nu kan man gå hur man vill i hallen, använda hela trappan och nästan kliva var som helst där uppe. Dessutom anföll jag fönstren med vatten och trasa så nu kan solen få lysa på dom utan att det känns jobbigt.

Städning är ju en never-ending-story, men just fönsterputsning och en del av det röjande vi gjort sista tiden känns mer definitivt. Det behöver i alla fall inte göras om nästa vecka på samma sätt som dammsugning och annan städning.

På söndag förmiddag fick det bli en tur ut också. Vi hängde cyklarna på bilen och åkte ett par mil till Borensberg. Där cyklade vi runt och loggade geocacher. Trevligt sätt att ta sig runt och se sig om. Enda nackdelen denna dag var att det blåste väldigt. På ett par ställen tog det nästan tvärstopp. Mellan hus eller träd spelade det mindre roll. På ett ställe skulle vi genom skogen. Vi hittade en bra stig, men som sedan visade sig bli mindre och blötare. Det var inte rätt ställe att cykla eftersom våra cyklar trots allt inte är mountain bike. Totalt blev det 12 geocacher loggade. Att logga geocacher är också en never-ending-story för det kommer hela tiden nya.

Inga kommentarer: