torsdag 19 april 2012

Hantverkare

Under vårvintern har vi haft en del olika hantverkare hemma för att fixa olika saker med huset. Största jobbet var ju att byta taket. Alla gnäller på hantverkare, att de inte kommer när de ska och inte hör av sig och en massa annat. Jag måste säga att jag är mycket imponerad av de hantverkare vi haft.

Takkillen har varit otroligt bra på att höra av sig. Första dagen jag ringde så kom han inom några timmar och lagade det mest akuta. Han hade sedan vettiga åsikter om vad som skulle göras. Han skickade snart en offert. Klart att han vill ha pengar, men allt är skött på så himla bra sätt.

När jobbet väl var igång så ringde han och förklarade att det tar ett par dagar till för plåtslagaren har fått influensa. Han meddelade innan att han skulle vara borta en vecka på semester. Suveränt!

Nu var sista fakturan på gång. Den råkade bli lite mer än vad som var sagt från början på grund av att skorstenen var i sämre skick än de först insett. Dagarna innan fakturan damp ner i brevlådan så mailar han och förklarar att den blev dyrare och varför. Kunde inte bli bättre och det är klart att han får sina pengar!

1 kommentar:

Trillingnöten sa...

wow, det är imponerande! :) Vilken schysst kille ni hittat!