tisdag 22 juli 2014

Hemma

Det blir alltid lika dant. När vi väl vänder nosen hemåt, då vill vi bara hem. Vi startade morgonen lugnt i Hamburg och gjorde en del stopp på väg upp mot Puttgarden. Vi körde inte bara stora motorvägen utan valde småvägar och stannade i några små byar. Planen var att ta oss över till Danmark och sedan hitta ett boende där. Vi hade planerat att turista på Mön och Själland i Danmark dagen efter.

När klockan är ungefär sju och vi sitter på båten över mot Rödby så diskuterar vi hur vi ska göra. Var ska vi leta hotell? Vad vill vi hitta på i Danmnark? ....eller ska vi åka hem. Diskussionen slutar med att alla är överens, alla längtar hem och alla är beredda på en sen kväll. Vi kör hem!

När det började ljusna klockan tre i morse så rullade vi in på vår gata hemma. Nöjda efter en bra semester och inte allt för trötta så kändes det bra. Det var väldigt varmt i huset som stått stängt och väldigt skönt ute så egentligen hade jag ingen lust att sova. Förnuftet tyckte dock att sova var en bra idé så det fick bli så.

Idag har vi packat upp, slappat och tagit det lugnt. Resa, upptäcka nya saker och uppleva nya miljöer i all ära, men att få äta en hemgjord sallad i kvällssolen på den egna altanen det är inte dumt alls.

1 kommentar:

Cicki sa...

Det är så, borta bra men hemma bäst....:-)